Päivitetty 19.02.2016

Olet tässä: Etusivu Elintarvikkeet Hygieniaosaaminen Tietopaketti

Hygieniaosaamisen tietopaketti

Evira ei järjestä koulutusta osaamistestejä varten, julkaise koulutus-/opiskelumateriaalia testiin osallistuville tai osaamistestaajille eikä vastaa osaamistestaajien järjestämästä koulutuksesta.

Tähän tietopakettiosioon on koostettu esittelymielessä Eviran sivuilta tietoa niistä aihepiireistä, joista osaamista osaamistestissä edellytetään.

Hygieniaosaamisen sivuilta kohdasta "Opiskelumateriaalia" (linkit vasemmalla) löytyy linkkejä ja vinkkejä itseopiskelua varten. Varsinaista elintarvikehygieenistä koulutusta annetaan elintarvikealan oppilaitoksissa osana opintoja sekä monissa korkeakouluissa. Aiheeseen liittyviä koulutuksia järjestävät myös yksityiset alan konsulttiyritykset ja monet osaamistestaajat.

Päivitetty 19.02.2016

Olet tässä: Etusivu Elintarvikkeet Hygieniaosaaminen Tietopaketti

Tulosta

Anna palautetta tästä sivusta

Anna palautetta tästä sivusta

Auta meitä kehittämään Evira.fi-sivustoa!

Kerro meille, jos teksti ei tällä sivulla ole riittävän selkeätä, jos siitä puuttuu mielestäsi jotain oleellista tai jos sen ajantasaisuudessa on toivomisen varaa.

Luemme kaikki palautteet ja otamme ne huomioon, kun kehitämme sivuja. Pääsääntöisesti emme vastaa sivukohtaiseen palautteeseen.

Eviran toimintaan liittyvää palautetta voit antaa erillisellä Palautelomakkeella