Elintarvikkeiden käsittely ja säilyttäminen

Elintarvikkeiden oikea käsittely ja säilyttäminen on tärkeää, kun ehkäistään ruokamyrkytyksiä.Yleisimpiä syitä ruokamyrkytykseen ovat raaka-aineiden tai valmiiden ruokien huolimaton käsittely. Tällaista on esimerkiksi ruoan jäähdytys tai säilytys liian lämpimässä, ruoan riittämätön kuumennus tai likaisten käsien välityksellä ruokaan joutuvat mikrobit

Tältä sivulta löytyy tietoa eri elintarvikkeiden säilytys- ja kypsennyslämpötiloista sekä hyödyllisiä vinkkejä elintarvikkeiden käsittelyyn.


Päivitetty 04.01.2013

Olet tässä: Etusivu Elintarvikkeet Tietoa elintarvikkeista Käsittely ja säilyttäminen

Lisää aiheesta muualla verkossa

Tulosta

Anna palautetta tästä sivusta

Anna palautetta tästä sivusta

Auta meitä kehittämään Evira.fi-sivustoa!

Kerro meille, jos teksti ei tällä sivulla ole riittävän selkeätä, jos siitä puuttuu mielestäsi jotain oleellista tai jos sen ajantasaisuudessa on toivomisen varaa.

Luemme kaikki palautteet ja otamme ne huomioon, kun kehitämme sivuja. Pääsääntöisesti emme vastaa sivukohtaiseen palautteeseen.

Eviran toimintaan liittyvää palautetta voit antaa erillisellä Palautelomakkeella

Lomakkeen kentät ovat pakollisia

Asiakokonaisuudet

Toiminta

Katso myös