Päivitä tietosi eläinlääkärirekisteriin

Evira ylläpitää rekisteriä Suomessa laillistetuista eläinlääkäreistä ja henkilöistä, joilla on oikeus harjoittaa eläinlääkärinammattia Suomessa. Eläinlääkäreillä on eläinlääkärin ammatinharjoittamisesta annetussa laissa (29/2000) säädetty velvollisuus pitää ajan tasalla yhteystietojaan. Muun muassa eläin­tautiepidemioissa on tärkeää, että Suomessa toimivat eläinlääkärit ovat nopeasti tavoitettavissa. Tämä varmistetaan pitämällä tiedot eläinlääkärirekisterissä ajan tasalla.

Nyt voit tallentaa tiedot itse sähköistä asiointipalvelua käyttäen osoitteessa https://elainlaakarirekisteri-asiointi.evira.fi. Palvelun käyttäminen edellyttää, että sinulla on suomalainen henkilötunnus ja sinulle on myönnetty eläinlääkärin ammatinharjoittamisoikeus Suomessa. Palveluun on mahdollista tunnistautua pankkisi myöntämillä henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Eläinlääkärirekisterin sähköinen asiointipalvelu on toistaiseksi saatavilla vain suomen kielellä, palvelu avataan ruotsin kielellä mahdollisimman pian.

Sähköisessä asiointipalvelussa voit tarkastaa eläinlääkärirekisteriin tallennetut tietosi sekä ilmoittaa

  • henkilökohtaiset yhteystietosi,
  • voimassaolevat työpaikan, toimen tai viran tiedot yhteystietoineen ja
  • voit hallinnoida eläinlääkärirekisteriin tallennettuja henkilötietoja ja määrätä näiden luovutuksesta eri tarkoituksiin. 

Lue lisää: 

Eläinlääkärirekisteri