Myös toisessa seesaminsiemenerässä aflatoksiineja yli sallitun enimmäismäärän

Lantmännen Cerealia AB vetää pois markkinoilta myös toisen valmistuttamansa erän GoGreen Kuorimattomia seesaminsiemeniä, joissa on tutkimuksissa todettu sallitun enimmäismäärän ylittävä pitoisuus aflatoksiini -hometoksiineja. Erän parasta ennen -merkintä on 20.4.2016 ja kuluttajapakkauksen koko 350 grammaa. Seesaminsiemenet ovat nigerialaista alkuperää, vaikka pakkausmerkinnöissä niiden alkuperämaaksi on virheellisesti ilmoitettu Intia.

Tuotetta on tuotu vähittäismyyntiin 11.12 - 18.12.2014 välisenä aikana Ruokakesko Oy:n, SOK:n ja Tuko Logisticsin kautta.

Markkinoija neuvoo tuotteen ostaneita kuluttajia palauttamaan tyhjän tuotepakkauksen hyvitystä varten yhteystietojen kera osoitteeseen Lantmännen Cerealia, Keilaranta 1, 02150 Espoo. Linkki markkinoijan sivulle: http://gogreen.fi/yritys/uutiset-lehdistolle/tuotteen-takaisinveto-laajenee/

Kysymyksiin (mm. kuluttajapalautukset) vastaa suomeksi ja ruotsiksi Lantmännen Cerealian kuluttajapalvelu: p. 0800 94 214 (ma-pe klo 9-16), s-posti: konsumentkontakt.gogreen@lantmannen.com.

Kuva tuotteesta:

/files/images/elintarvikkeet/takaisinvedot/sesaminsiemen_gogreen.jpg : 65Kb

(Kuva: Lantmännen Cerealia AB)