Pienessä erässä UHT rasvatonta maitoa laatuvirhe

Valio on ilmoittanut poistavansa myynnistä erän UHT-käsiteltyä eli lämpimässä säilyvää Valio rasvatonta maitoa (Valio rasvaton maito HYLA® UHT), jonka pakkauskoko on 0,5 l. Erän parasta ennen -päivämäärä on 7.10.2015.

Valiolla on havaittu, että pienessä osassa (n. 500 kpl) erän pakkauksista on laatuvirhe. Maito on silloin rakenteeltaan kokkareista ja haisee pahalta. Valion mukaan laatuvirheen on aiheuttanut tekninen vika pakkauskoneessa.

Tuotteita on toimitettu 20.-24.7.2015 Etelä-Suomen alueelle, lähinnä Helsingin vähittäiskauppoihin. Valio on tiedottanut asiasta näitä tukku- ja vähittäiskauppoja, jotka ovat poistaneet virheelliset tuotteet myynnistä. Hyvitystä varten virheelliset tuotteet kannattaa palauttaa ensisijaisesti siihen myymälään, josta ne on ostettu.

Valio on tiedottanut asiasta myös omilla sivuillaan: http://www.valio.fi/yritys/media/uutiset/pienessa-erassa-uht-rasvatonta-maitoa-laatuvirhe/

Lisätietoja: Valion markkinointijohtaja Elli Siltala, elli.siltala@valio.fi, p. 050 384 2532

Asiaa hoitaa Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa ylitarkastaja Elina Leinonen, elina.leinonen@evira.fi, p. 050 3732074

Kuva tuotteesta:

/files/images/elintarvikkeet/takaisinvedot/2015/valiomaito.jpg : 30Kb

(kuva: Valio)