Allergeenivaara: Fazer Angry Birds Party 300 g -hedelmä- ja lakritsimakeispussit saattavat sisältää myös maitoa, vehnätärkkelystä ja soijalesitiiniä

Fazer Makeiset Oy vetää myynnistä yhden erän Fazer Angry Birds Party 300 g, hedelmä- ja lakritsimakeisia. Kyseisissä makeisissa on maitoa, vehnätärkkelystä ja soijalesitiiniä, joita ei mainita Fazer Angry Birds Party -pakkauksen ainesosaluettelossa. Maito, vehnätärkkelys ja soijalesitiini ovat allergeenejä ja voivat olla vaarallisia näille ainesosille allergisille ihmisille.

Takaisinveto koskee erää, jonka parasta ennen päiväys on 7.11.2013 (erätunnus 3073). Tuote-erää on myyty Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Takaisinveto ei koske muita tuotteita eikä muita valmistuseriä.

Fazer pyytää kuluttajia palauttamaan tuotteet Fazer Makeiset Oy:lle. Lähetys on maksuton. Ostos hyvitetään. Yhteystiedot ovat:

Fazer Makeiset / Asiakaspalaute
PL 110
00101 HELSINKI

Mahdollisissa kuluttajakysymyksissä neuvoo Fazer Makeisten kuluttajapalvelu: kuluttajapalvelu at-merkki.gif : 1 kB fazer.fi tai p. (09) 87621.

Asiaa hoitaa Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa ylitarkastaja Tuulikki lehto, p. 050 558 2696, tuulikki.lehto at-merkki.gif : 1 kB evira.fi


Kuva pakkauksesta:

angry_birds_makeiset.jpg : 155 kB  
(Kuva: Fazer Makeiset Oy)