Allergeenivaara: Fazermint 350 g konvehtirasia saattaa sisältää myös Geisha Dark -konvehteja

Fazer Makeiset Oy vetää myynnistä yhden erän Fazermint 350 g makeisia. Valmistaja epäilee, että osaan rasioista on saattanut pakkausvirheen vuoksi joutua myös Geisha Dark -konvehteja. Kyseisessä konvehdissa on ainesosana vehnäjauhoa ja hasselpähkinää, joita ei mainita Fazermin-pakkauksen ainesosaluettelossa. Vehnäjauho ja hasselpähkinä ovat allergeenejä ja voivat olla vaarallisia näille ainesosille allergisille ihmisille.

Takaisinveto koskee erää, jossa on parasta ennen -päiväyksenä 25.10.2013. Tuote-erää on myyty koko maan alueella. Takaisinveto ei koske muita tuotteita eikä muita valmistuseriä.

Fazer pyytää kuluttajia palauttamaan tuotteet Fazer Makeisille. Lähetys on maksuton (ei tarvita postimerkkiä). Ostos hyvitetään. Yhteystiedot ovat:

Fazer Makeiset / Asiakaspalaute
PL 110
00101 HELSINKI


Mahdollisissa kuluttajakysymyksissä neuvoo Fazer Makeisten kuluttajapalvelu: kuluttajapalvelu at-merkki.gif : 1 kB fazer.fi tai p. (09) 87621.

Asiaa hoitaa Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa ylitarkastaja Mika Varjonen, p. 050 3868 416, mika.varjonen at-merkki.gif : 1 kB evira.fi


Kuva pakkauksesta:
fazermint.jpg : 38 kB