Allergeenivirhe: Los Toros Thousand Island salaatinkastike – tuote sisältää kananmunaa, jota ei ole merkitty ainesosaluetteloon

Valmistuttaja: Los Toros Oy, Pirkkala

Parasta ennen: 06.08.09 (erätunnus 06.08.09 N) ja 10.10.09. (erätunnus 10.10.09 E)

Pakkauskoko: 1000 g pullo

Myyntipaikat:
- Citymarketit (Jumbo-Vantaa, Jyväskylä, Turtola ja Lielahti-Tampere, Nokia, Laune-Lahti, Pori, Mikkola-Pori, Järvenpää, Länsikeskus-Turku, Kotka, Pirkkala, Seppälä-Jyväskylä, Riihimäki, Rusko-Oulu)
- K-Supermarketit (Nekala ja Länsiportti-Tampere, Teljänportti-Kokemäki, Akaa, Kivikukkaro-Turku, Jättijako-Vantaa, Löytis-Nokia, Apiantori-Valkeakoski, Härkätie-Somero, Järvituuli-Keuruu, Forum-Helsinki, Linkki-Ylöjärvi, Pirana-Joutseno)
- K-Marketit (Amuri-Tampere)
- S-Marketit (Linnainmaa, Hervanta ja Lielahti-Tampere, Ylöjärvi)
- Heinon Tukku Oy, Helsinki
- Eurometro Wihuri Oy, Tampere
- Metropikatukut (Tammisto-Vantaa, Joensuu, Hämeenlinna, Atomitie-Helsinki, Turku, Kerava, Kokkola, Forssa ja Lohja)
- Veljekset Keskinen Oy, Tuuri
- Työpaikka Ravinto Ry, Toijala
- GS Yhtymä Oy, Tampere
- Lounasravintola Pata 2, Tampere

Los Toros Thousand Island kevyt salaatinkastike sisältää kananmunaa, mutta sitä ei ole merkitty ainesosaluetteloon. Tuote voi olla vaarallinen kananmunalle allergisille. Muille tuote on turvallinen.

Tuote on vedetty takaisin myymälöistä ja kuluttajille ilmoitetaan lehti-ilmoituksin. Virhe koskee tuotteita, joissa tuoteteksti on mustalla. Tuotteet, joissa tuoteteksti on valkoisella, on tuoteseloste oikein.

Kananmunalle allergisia tuotteen ostajia pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet valmistuttajalle. Ostos hyvitetään.

Lisätietoja antaa: Los Toros Oy, puhelin (03) 3680 715

Evirassa asiaa hoitaa: Ylitarkastaja Annika Nurttila, puhelin 020 77 28290, annika.nurttila at-merkki.gifevira.fi tai ylitarkastaja Sari Sippola, puhelin 020 77 24283, sari.sippola at-merkki.gifevira.fi