Grillijuustossa kohonnut E. coli -bakteeripitoisuus

Unkarilaista alkuperää olevassa, Nostima Oy:n markkinoimassa erässä Filia grillijuustoa on yrityksen teettämissä tutkimuksissa todettu pakkausten pullistumista ja kohonneita pitoisuuksia E. coli –bakteereja. Juustoerän parasta ennen –merkintä on 22.9.2014 ja pakkauskoko 200g. Tuotetta on ollut myynnissä 7.3.2014 lähtien K-ryhmän myymälöissä pääkaupunkiseudulla ja Lahden alueella.   

Takaisinveto on suoritettu, eikä kyseisen erän juustoja ole enää myynnissä. 

Lisätietoja: Nostima Oy: Christina Maksimow/ Anna Lampi, p. 09 27661154; 09 27661149, christina.maksimow@egavrielides.fi, anna.lampi /files/images/at-merkki/at-merkki.gif : 1Kb egavrielides.fi 

Asiaa hoitaa Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa Ylitarkastaja Hanna Lundström, p. 029530 5029, hanna.lundstrom /files/images/at-merkki/at-merkki.gif : 1Kb evira.fi 

Kuva tuotteesta:
(Kuva: Nostima Oy)

  /files/images/elintarvikkeet/takaisinvedot/2014/filia.jpg : 138Kb