Laatuvirhe Spice Up! tulisessa chilikastikkeessa

Fine Foods Oy Ltd vetää myynnistä erän Thaimaassa valmistuttamaansa chilikastiketta. Takaisinveto tehdään, koska pakkauspulloon on havaittu muodostuvan painetta, mikä viittaa puutteelliseen pastörointiin ja mahdolliseen mikrobikontaminaatioon. Pullon avaamista ei suositella roiskumisvaaran vuoksi.

Tuote on nimeltään Spice Up! tulinen chilikastike. Se on pakattu 200 ml pulloon. Takaisinvedettävän erän parasta ennen -päiväys on 30.7.2014. Tuotetta on ollut myynnissä ainakin K-Citymarketeissa, Valintataloissa, K-Supermarketeissa ja K-Marketeissa. Virhe havaittiin, kun tuote on ollut myynnissä noin kaksi viikkoa. Kuluttajille päätyneen määrän arvioidaan olevan vähäinen.

Tuotteen ostaneita kuluttajia pyydetään palauttamaan em. päiväyksellä oleva tuote tai ostokuitti ostopaikkaan, jossa ostos hyvitetään.

Lisätietoja antaa: Elintarvikeasiantuntija Essi Mustonen p. 0400 210 704, essi.mustonen at-merkki.gif : 1 kB finefoods.fi

Asiaa hoitaa Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa ylitarkastaja Mika Varjonen, p. 050 3868 416, mika.varjonen at-merkki.gif : 1 kB evira.fi

Kuva tuotteesta:

spiceup_chilikastike.jpg : 13 kB