Pakkausvirhe: Omena ja kaneli ilmoittamatta

F.K. Trube Oy Kuopiosta vetää valmistamansa Mustikka-vadelma Täytepulla -erän pois myynnistä pakkausvirheen johdosta. Takaisinveto koskee erää, jonka parasta ennen -päivämäärä on 10.3.2012. Tuotepakkaus on kooltaan 225 grammaa. Virheelliseksi epäilty erä on ollut myynnissä noin viikon ajan K- ja S-ryhmän myymälöissä koko maassa.

Takaisinveto tehdään, koska ainakin joihinkin kyseisen erän pakkauksiin on erehdyksessä pakattu toista tuotetta, Omenatäytepullaa. Sen lisäksi, että pakkauksen ainesosaluettelo ja koostumus eivät pidä paikkaansa, Omenatäytepullan ainesosana on mm. omenaa ja kanelia. Tästä johtuen tuote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion näille ainesosille allergisille henkilöille.

Valmistaja pyytää omenalle tai kanelille allergisia tuotteen ostajia palauttamaan virheelliset tuotteet pakkauksineen osoitteeseen F. K. Trube Oy, PL 1771, 70500 Kuopio. Ostos- ja postituskulut hyvitetään.

Lisätietoja antaa: Truben asiakaspalvelu puhelin 044 7668 366

Asiaa hoitaa Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa ylitarkastaja Mika Varjonen, p. 050 3868 416, mika.varjonen at-merkki.gif : 1Kb evira.fi

Kuva pakkauksesta:

mustikka_vadelma_taytepulla.jpg : 237Kb