Raesokerissa mahdollisesti muovilangan paloja

Suomen Sokeri Oy on ilmoittanut elintarvikevalvontaviranomaisille tuotevirheestä kahdessa raesokerierässä. Yritys kertoo, että Suomessa valmistettu Dansukker Rapea Raesokeri saattaa sisältää muovilangan paloja. Omavalvonnan yhteydessä havaittiin, että tuotannossa tapahtuneen laiterikon seurauksena muovilangan paloja on todennäköisesti päätynyt raesokeripakkauksiin. Osa paloista voi olla kovia ja teräviä.

Tuotevirhe koskee kahta 6.8.2013 jälkeen myyntiin toimitettua tuote-erää, joiden erätunnukset (pakkauksen pohjassa) ovat L717376151 ja L717376152. Näitä tuote-eriä ei tule käyttää.

Kyseisiä raesokerieriä on toimitettu myyntiin muutamia satoja kuluttajapakkauksia Siwa-, Valintatalo-, Stockmann-, Wihuri- ja Heinon Tukku –ketjuihin. Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan kyseiset tuote-erät välittömästi myynnistä.

Valmistaja pyytää edellä mainituilla eränumeroilla merkittyjä Dansukker Rapea Raesokeri -pakkauksia ostaneita palauttamaan tuotepakkaus ostopaikkaan tai osoitteeseen Suomen Sokeri Oy, Asiakaspalautus, 02460 Kantvik. Ostos hyvitetään.

Lisätietoja: Suomen Sokeri Oy Kuluttajapalvelu: p. 0800 0 4400 avoinna arkisin klo 12-15 tai kuluttajapalvelu at-merkki.gif : 1 kB dansukker.fi

Asiaa hoitaa Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa ylitarkastaja Mika Varjonen, p. 050 386 8416, mika.varjonen at-merkki.gif : 1 kB evira.fi

Kuva tuotteesta:
(Kuva Suomen Sokeri Oy)

raesokeri.jpg : 15 kB