Suomen Nestlé Oy:n markkinoimat Nescafé Espresso pikakahvipurkit (100 g) saattavat altistua halkeamille

Espoossa toimiva Suomen Nestlé Oy on varotoimenpiteenä vetänyt pois myynnistä lasipurkkeihin pakatut Nescafé Espresso pikakahvit (100 g). Tuotteet saattavat sisältää pieniä lasinpaloja, jos lasipurkki altistuu kolhaisulle. Purkin halkeamaa on vaikea havaita, koska lasipurkki on ympäröity mustalla muovipäällysteellä (vyötteellä).

Suomen Nestlé Oy on pyytänyt asiakkaitaan palauttamaan kaikki lasipurkkeihin pakatut Nescafé Espresso tuotteet (100 g) Nestlélle. Paikalliset elintarvikevalvontaviranomaiset varmistavat, että kyseistä tuotetta ei ole vähittäiskaupoissa myynnissä.

Tuotetta on toimitettu kaupan keskusliikkeille ja 17 muulle asiakkaalle. Suomen Nestlé Oy on pyytänyt kaikkia asiakkaitaan palauttamaan tuotteen Suomen Nestlé Oy:lle. Kuluttajat voivat palauttaa tuotteen ostopaikkaan, jossa tuote hyvitetään kuluttajalle.

Suomen Nestléssä kuluttajat voivat tarvittaessa ottaa yhteyttä Nestlén kuluttajapalveluun, puh. 0800 06161 arkisin klo 8.00 – 16.00 tai sähköpostitse kuluttajapalvelu@fi.nestle.com

Asiaa hoitaa Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa ylitarkastaja Mikko Maunu, puh. 020 7724 244, mikko.maunu at-merkki.gifevira.fi

Tuotteen kuva

kuva_nescafe_espresso_100g.jpg