Ajankohtaista

Tutustu ajankohtaisiin uutisiimme elintarvikeviennissä. Muistathan seurata meitä myös Twitterissä

27.4.2018 Ajankohtaista viennissä 2/2018 -katsaus julkaistu

Tutustu Eviran pk-vientihankkeen toimittamaan ajankohtaiskatsaukseen ja tilaa kuudesti vuodessa julkaistava katsaus suoraan sähköpostiisi!

17.4.2018 Japani kieltää hirvieläinten lihan ja lihavalmisteiden tuonnin Suomesta Japaniin

Suomesta ei toistaiseksi saa viedä hirvieläinten (esim. hirvien, porojen, kauriiden ja peurojen) lihaa tai siitä valmistettuja tuotteita Japaniin. Ota yhteys vienti.elaintuotteet@evira.fi, jos tällaisia vientieriä on lähtenyt Japaniin viimeisen kuuden viikon aikana.

5.4.2018 Elintarvikealan vientivalmennuspäivä ma 9.4. – seuraa tilaisuutta etänä

Elintarvikealan vientivalmennuspäivä järjestetään maanantaina 9. huhtikuuta Helsingissä. Tilaisuutta voi seurata ja esityksiä kommentoida myös verkon välityksellä. Lähetys alkaa maanantaina 9.4. klo 10 ja jatkuu tilaisuuden loppuun noin klo 15.30. Lounastauon ajaksi noin klo 12–13 lähetys katkaistaan.

27.3.2018 Blogi: Vientikoulutusta ja neuvoja elintarvikeviennin kysymyksiin

Eviran blogisarjan uusimmassa julkaisussa sivutaan pk-vientihankkeen tekemisiä, elintarvikevientiä ja viranomaisvaatimuksia. 

7.3.2018 Suomalaisille kananmunille ja munavalmisteille vientilupa Japaniin

Suomalaisia kananmunia ja munavalmisteita nähdään pian myös Japanin markkinoilla. Vientiluvasta päästiin sopimukseen maa- ja metsätalousministeriön ja Eviran vientineuvottelumatkan yhteydessä Tokiossa tällä viikolla.

Aiemmat uutiset löydät täältä

Ajankohtaista viennistä -uutiskirje kokoaa vientitiimin kuulumiset kuudesti vuodesssa. Tutustu uutiskirjeeseen ja tilaa se suoraan sähköpostiisi!

Aiheet: