Vientivalmennuksesta eväitä kansainvälistymiseen

Elintarvikealan vientivalmennuspäivä 4.4.2019

Eviran pk-vientihankkeen ja Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennuspäivä tarjoaa aiempien vuosien tapaan eväitä elintarvikevientiin ja mahdollisuuden verkostoitua vientiyritysten ja vientiä avittavien tahojen kanssa. Valmennukseen voi osallistua Helsingissä tai etäyhteyksien päästä.

Tutustu aiempien vuosien vientivalmennuksiin ja kerro meille toiveesi ensi vuoden koulutuksesta sähköpostitse pk-vienti@evira.fi! Julkaisemme valmennuksen ohjelman alkuvuodesta.

 ~~~~~

Elintarvikealan vientivalmennuspäivä 9.4.2018

Maksuton vientivalmennus järjestettiin Team Finland -talossa Helsingissä osoitteessa Porkkalankatu 1. Kiitos kaikille päivään osallistuneille! Vientivalmennuspäivän järjestivät yhteistyössä Eviran pk-vientihanke ja Food from Finland -ohjelma.

Olitko mukana vientivalmennuksessa? Vastaa lyhyeen palautekyselyymme!

 ~~~~~

Elintarvikealan vientivalmennuspäivä 24.3.2017

Eviran pk-vientihankkeen ja Finpron Food from Finland -kasvuohjelman ensimmäinen yhteinen elintarvikealan vientivalmennus järjestettiin maaliskuussa 2017. Mukana oli tiivis kattaus vientifaktaa erityisesti yrittäjille suunnatussa muodossa.

Vientivalmennuksesta saat ajankohtaiskatsauksen elintarvikeviennin mahdollisuuksista ja vaatimuksista sekä käytännön vinkkejä mm. markkinointiin ja tullikäytäntöihin.

Valmennus on suunnattu erityisesti elintarvikevientiä suunnitteleville tai jo vieville pk-yrityksille.