Elintarvikeyrityksen perustaminen & toiminta

LIHALEIKKAAMON, RAAKALIHAVALMISTELAITOKSEN, JAUHELIAHALAITOKSEN PERUSTAMINEN

Haluatko perustaa lihaleikkaamon, raakalihaa valmistavan laitoksen tai jauhelihaa valmistavan laitoksen? Tältä sivulta saat opastusta toiminnan aloittamiseen.

Voit opiskella lihalaitoksen perustamiseen liittyviä asioita verkkokoulutuksen avulla täältä (linkki). Verkkokoulutus on tehty suomen, englannin, ruotsin, ja arabian kielillä.

  • Arabiankieliseen versioon pääset tästä (linkki). (Huom tämä teksti pitää olla sekä suomeksi että arabiaksi)
  • Muut kieliversiot löydät vaihtamalla Evira.fi -sivun kieliversiota tämän sivun ylälaidasta.

Voit lukea ohjeita lihalaitoksen perustamiseen myös tekemästämme tekstioppaasta. Oppaan voit tulostaa joko yhtenä kokonaisuutena tai osa kerrallaan. Oppaassa on sama sisältö kuin verkkokoulutuksessa.

  • linkki koko oppaaseen
  • linkki esittelyyn
  • osaan 1 OTSIKKO
  • osaan 2
  • osaan 3
  • osaan 4
  • osaan 5
  • osaan 6
  • sananselityksiin

Verkkokoulutuksessa ja oppaassa mainittuihin lisätietoihin löydät linkkejä täältä (linkki linkkisivulle). Huomaathan, että kaikkea verkkokoulutuksessa mainittua lisätietoa ei valitettavasti ole saatavilla kaikilla kielikäännöksillä.

Verkkokoulutuksessa ja oppaassa alleviivattujen sanojen selitykset löydät täältä (linkki sananselityksiin).

Onko sivustolla puutteita tai parannettavaa?

Haluatko tietää, kun julkaisemme verkkosivulla jotakin uutta?

  • Ilmoittaudu sähköpostituslistalle: pk-neuvonta@evira.fi. Tätä kautta saat tietoa myös hankkeen etenemisestä.