Elintarvikeyrityksen perustaminen & toiminta

LIHALEIKKAAMON, RAAKALIHAVALMISTELAITOKSEN, JAUHELIHALAITOKSEN PERUSTAMINEN

Haluatko perustaa lihaleikkaamon, raakalihavalmisteita valmistavan laitoksen tai jauhelihaa valmistavan laitoksen? Tältä sivulta saat opastusta toiminnan aloittamiseen.

Opiskele liha-alan laitoksen perustamiseen liittyviä asioita verkkokoulutuksen avulla

Maahanmuuttajien huomioimiseksi suomenkielinen verkkokoulutus on tehty selkosuomeksi. Lisäksi koulutus käännetään englanniksi ja ruotsiksi.

Verkkokoulutus lihalaitoksen perustamisesta

Muut kieliversiot valmistuvat piakkoin.

Verkkokoulutuksen sisältö on jaettu useampaan osaan. Kun suunnittelet lihalaitoksen perustamista, tutustu ihan ensiksi osiin Esittely, Perustaminen ja Tilat.

Voit lukea ohjeita liha-alan laitoksen perustamiseen myös tekemästämme tekstioppaasta

Oppaassa on sama sisältö kuin verkkokoulutuksessa, ja myös se on tehty selkosuomeksi. Voit lukea tai tulostaa oppaan alta joko yhtenä kokonaisuutena tai osa kerrallaan.

Opas kokonaisuudessaan

Oppaan osat:

Lisätiedot ja sanojen selitykset

Verkkokoulutuksessa ja oppaassa mainittuihin lisätietoihin löydät linkkejä täältä. Huomaathan, että kaikkea verkkokoulutuksessa mainittua lisätietoa ei valitettavasti ole saatavilla kaikilla kielikäännöksillä.

Verkkokoulutuksessa ja oppaassa alleviivattujen sanojen selitykset löydät täältä.

Onko sivustolla puutteita tai parannettavaa?

Haluatko tietää, kun julkaisemme verkkosivulla jotakin uutta?

Haluatko jakaa tietoa näistä sivuista?