Forskningsseminarium 20.11.2018: Faror och risker med kemikaliska föreningar som förekommer i livsmedel

13.11.2018 12:08

Forskningsprofessor, FD Pertti Koivisto från Eviras forskningsenhet för kemi berättar om skadliga egenskaper hos kemikalier som förekommer i livsmedel.

I presentationen belyser han begreppet faror och risker med kemikalier, samt berättar om hur man fastställer gränsvärdet för trygga halter av ett kemiskt ämne i livsmedel. I presentationen genomgås med några exempel främst kemikalier som inte är akut skadliga.

Forskningsseminariet hålls i Evira-huset i Vik i Helsingfors, Mustialagatan 3, föreläsningssal C111, ti. 20.11.2018, kl. 15.00 - 16.00. Seminariet sker på finska.

Seminariet är öppet för alla och ingen förhandsanmälan behövs.

Välkommen!

Ytterligare information:
specialforskare Pertti Koivisto, tfn 040 481 1595

 

Teman: