Eviras webbsidor förnyas – använd sökning och ge respons

Eviras webbsidor har förnyats och vi gör små förnyelser på sidorna också efter publiceringen. Här några aspekter i anslutning till förnyelsen.

  • På sidorna kan det finnas länkar eller bilagor som inte kan öppnas. Om du inte hittar det du söker lönar det sig i första hand att göra en sökning via sökfältet i övre kanten av sidan.
  • Det har gjorts en stor förändring i sidornas struktur. Under den nya huvudrubriken Gemensamt finns samlat sådant som gäller flera av Eviras verksamhetshelheter, t.ex. ”eko". I övrigt är strukturen huvudsakligen oförändrad.
  • Till följd av bytet av publikationssystem har länkarna från andra webbsidor till Evira.fi kanske brutits. Om det finns länkar till Evira.fi på andra webbsidor, kontrollera den nya adressen.
  • Om man byter språk i övre kanten av sidan kommer man nu direkt till rätt innehåll, om motsvarande sida finns på det valda språket.

Det går att ge respons om varje sida via länken ”Ge respons på denna sida” i nedre kanten av sidan. När vi får respons korrigerar vi länkar som inte fungerar och andra problem.