Eviran verkkosivut uudistuvat

3.5.2016 10:08

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira vaihtaa verkkosivujensa julkaisujärjestelmän. Uudet Evira.fi-sivut julkaistaan tiistaina 3.5.2016.

Palvelun toimittajana on Solita Oy ja sivusto on toteutettu EPiServer-julkaisujärjestelmällä.

Palvelun rakenne pysyy pääosin ennallaan, ja sivuston sisältö on jaoteltu elintarvikkeita, eläimiä ja kasveja koskeviksi kokonaisuuksiksi. Yhteiset-osioon kootaan asiat, jotka koskevat useita Eviran toimintakokonaisuuksia. Organisaatiosta kerrotaan Tietoa Evirasta -osiossa.

Evira.fi:ssä on noin 6 000 sivua, ja sisältöjä on neljällä kielellä. Linkkejä ja liitteitä on sivuilla paljon, ja työ niiden kuntoon saattamiseksi uudessa järjestelmässä jatkuu vielä. Myös linkit muiden organisaatioiden sivuilta Eviran uusille sivuille pitää päivittää lähtöpäässä, jotta ne toimivat jatkossakin.

Evira otti edellisen julkaisujärjestelmän käyttöön verkkosivuillaan jo viraston perustamisvaiheessa kymmenen vuotta sitten.

”Sekä tekniset ratkaisut, käyttötavat että tarpeet ovat tietysti kymmenessä vuodessa muuttuneet, ja uudistus parantaa palvelun käytettävyyttä. Yksi keskeinen lähtökohta on ollut hakutoiminnon kehittäminen. Tilauspohjaista tiedotepalvelua tullaan täydentämään ajankohtaisia eläintauteja koskevilla uutisilla, koska sille on ollut selvä tarve”, sanoo uudistusprojektia Evirassa vetänyt viestintäpäällikkö Jussi Koivisto.

 

Lue lisää:

Eviran verkkosivut uudistuivat - käytä hakua ja anna palautetta

Lisätietoja:

viestintäpäällikkö Jussi Koivisto, p. 050 597 6566, jussi.koivisto@evira.fi

Aihealueet: