Seminaari 31.1.2017: Ruoka on kemiaa

11.1.2017

Tervetuloa 31.1.2017 kaikille avoimeen Kestävä ruokajärjestelmä -seminaariin. Seminaarissa Luonnonvara- ja ympäristötutkimuksen yhteenliittymän (LYNET) asiantuntijat selventävät laaja-alaisesti kemiallisten aineiden vaikutuksia ihmisten ruokaan ja ruoantuotantoon. Esillä ovat myös elintarvikkeiden aitoustutkimukset ja ruoansulavuusmallit elintarvikkeiden turvallisuuden ja terveellisyyden ennustamisessa. Kestävä ruokajärjestelmä -ohjelmaa koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira.

Kestävä ruokajärjestelmä -ohjelma kokoaa aiheeseen liittyvää LYNETiin kuuluvien laitoksien tutkimusta ja edistää tutkijoiden välistä yhteistyötä.

Ohjelma (pdf)

Seminaari on kaikille avoin, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 27.1.2017 mennessä linkin kautta ILMOITTAUTUMINEN

Tutustu Kestävä ruokajärjestelmä -ohjelmaan

Lue lisää LYNETistä

Lisätietoja:
yksikönjohtaja Pirkko Tuominen, p. 0400 211 624
sihteeri Johanna Mäkelä, p. 040 771 5972

 

Aihealueet: