Eviran verkkosivut uudistuivat – käytä hakua ja anna palautetta

Eviran verkkosivusto on uudistunut ja teemme pieniä uudistuksia sivustoon myös julkaisun jälkeen. Tässä muutama huomio uudistukseen liittyen.

  • Sivuilla voi olla toimimattomia linkkejä tai liitetiedostoja, jotka eivät avaudu. Jos oikea tieto ei löydy, kannattaa sitä yrittää etsiä ensisijaisesti sivun ylälaidasta löytyvän haun avulla.
  • Sivuston rakenteeseen on tehty yksi suuri muutos. Uuden Yhteiset-pääotsikon alle on koottu asioita, jotka koskevat useita Eviran toimintakokonaisuuksia, esim. ”luomu”. Muuten rakenne on pääsääntöisesti entisellään.
  • Julkaisujärjestelmän vaihtamisen myötä muilta verkkosivuilta Evira.fi:hin johtaneet linkit ovat voineet katketa. Jos muilla verkkosivuilla on linkkejä Evira.fi:hin, tarkista uusi osoite.
  • Kielen vaihtaminen sivun ylälaidasta johtaa nyt suoraan oikeaan sisältöön, jos vastaava sivu on kyseisellä kielellä luotu.

Jokaiselta sivulta voi antaa palautetta sivun alalaidan "Anna palautetta tästä sivusta" -linkistä. Palautteen perusteella toimimattomia linkkejä ja muita ongelmia korjataan.