Pohjoismainen elintarvikevalvonnankonferenssi 2017

Seuraava Pohjoismainen elintarvikevalvontakonferenssi järjestetään 7.- 8.2.2017, Helsingissä. Konferenssin teemana on ”Uudet riskit/Uudet valvontamenetelmät – Pysymmekö mukana?”. Konferenssin ensisijaisena kohderyhmänä on kuntien elintarvikevalvojat, mutta myös kaikki muut elintarvikevalvonnan parissa työskentelevät ovat lämpimästi tervetulleita.

Kuva: Visit Finland

Konferenssipaikka ja majoitus

Konferenssipaikkana on Hotelli Scandic Park, Mannerheimintie 46, Helsinki, jossa on myös mahdollisuus majoittua Scandic Park.

Hotellihuoneen varaaminen: Jokainen varaa huoneensa itse Scandicin nettisivuilta osoitteesta www.scandichotels.fi . Varaus tulee tehdä varauskoodia BEVI060217 käyttämällä 23.01.2017 mennessä. Hinta 125 € yhden hengen huone/vuorokausi, 145 € kahden hengen huone/vuorokausi.

Vaihtoehtoisia majoituspaikkoja on lähistöllä ja muualla Helsingissä, katso linkki Helsingin hotellit.

Konferenssi on osallistujille maksuton ja sisältää sähköisen luentomateriaalin, lounaat, kahvit ja juhlaillallisen kiitos Pohjoismaisen ministerineuvoston, joka on myöntänyt rahaa tälle konferenssille. Osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksensa ja matkansa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika konferenssiin on 7.11. – 30.11.2016. Osallistujat pääsevät konferenssiin mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille ilmoitetaan 7.12.2016 mennessä, onko saanut konferenssipaikan.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Ohjelma

Ohjelmassa on mm. luentoja ja ryhmätöitä, joissa pohditaan valvonnan uusia haasteita ja sitä, miten pystymme näihin haasteisiin vastaamaan. Uusia riskejä esiintyy mm. yleistyvässä verkkokaupassa, lisäksi petosten ja huijausten määrät ovat kasvussa. Ohjelmassa on kolme rinnakkaisseminaaria, joista yksi on suunnattu esimiestehtävissä työskenteleville henkilöille. Keskustelun aiheena on ”Riskeihin perustuva valvonta/Kuinka hallitsemme uudet riskit?” Tämä seminaari on avoin myös kaikille muille asiasta kiinnostuneille. Mahdollisista muutoksista ohjelmaan ilmoitetaan näillä sivuilla.

Konferenssin suunnitteluryhmässä kaikki Pohjoismaat on edustettuna.Konferenssin osallistujat ottavat ensisijaisesti yhteyttä oman maansa edustajaan mahdollisissa esiin tulevissa kysymyksissä.

Lisätietoja:

ylitarkastaja Britta Wiander, britta.wiander(at)evira.fi, p. 050 523 4117
ylitarkastaja Eeva Fieandt, eeva.fieandt (at)evira.fi, p. 050 386 8404

Lisää Helsingistä