31.1.2017 Ruoka on kemiaa

Paikka: Säätytalo, Helsinki
Järjestäjänä Lynet Ruoka-ohjelma

Abstraktit ovat luettavissa tästä


Esitykset:

Ilmastonmuutoksen seurauksia: mykotoksiinit elintarvikkeissa ja raaka-aineissa
Pertti Koivisto, Evira

Lajimäärityksestä elintarvikkeiden aitoustutkimuksissa
Annikki Welling, Evira

Suomalaisten lasten raskasmetallialtistuksen lähteet
Johanna Suomi, Evira

Ruoansulavuusmallit elintarvikkeiden turvallisuuden ja terveellisyyden ennustamisessa
Anna-Marja Aura, VTT

Hormonihäiriköt elintarvikkeissa – tilannekatsaus
Johanna Suomi, Evira

Geneettisesti muunnellut ainekset rehuissa
Annikki Welling, Evira

Monimuotoinen ravintokuitu elintarvikkeissa
Helena Pastell, Evira