Oletko kiinnostunut työskentelemään Evirassa?

Eviran päätoimipaikka on Viikin kampusalueella Helsingissä. Lisäksi Eviralla on seitsemän aluetoimipaikkaa. Lihantarkastushenkilöstöä työskentelee teurastamoissa ympäri Suomen.

Tarvitsemme muun muassa laaja-alaisia eläintautien sekä maa- ja metsätalouden asiantuntijoita, elintarviketurvallisuuden ja -valvonnan osaajia, lihantarkastus- ja teurastamohygienian ammattilaisia.

Katso Eviran esittely  ja tutustu sen toimintaan ja organisaatioon.

Video: Valtio työnantajana

Avoimet työpaikat

Eviran avoimet työpaikat löytyvät valtiolle.fi-palvelusta ID-numerolla tai tehtävänimikkeellä. Valtiolle.fi-palvelussa voit myös jättää avoimen hakemuksen Eviraan. Avoimia paikkoja voit seurata palvelun hakuvahdin avulla.

Jos Evirassa on avoimia työpaikkoja, ne näkyvät alapuolella.

 

Avoimet työpaikat

 

 

KAKSI TUTKIMUSPROFESSORIN määräaikaista tehtävää

4.10.2018

 

Harjoittelupaikat

Eviran osastot ja yksiköt vastaavat itsenäisesti harjoittelijoiden rekrytoinneista. Evirassa työskentelee vuosittain noin 40 - 50 yliopisto- ja amk-harjoittelijaa, mukana myös pro gradu-harjoittelijoita.

Yliopistoharjoittelijapaikkatarjoukset tehdään suoraan yliopistoille ja niistä ilmoitetaan yliopistojen omilla foorumeilla. Muut harjoittelupaikkahakemukset voit lähettää suoraan itseäsi kiinnostaviin Eviran osastoihin ja yksiköihin. Osaston- ja yksikönjohtajien yhteystiedot löydät Eviran yhteystiedoista.

Kesätyöpaikat

Evira ei pääsääntöisesti ota kesätyöntekijöitä. Tarvittaessa lyhyisiin määräaikaisiin palvelussuhteisiin kuten kesälomasijaisuuksiin voidaan valita työntekijä myös avoimen hakemuksen perusteella. Jätä avoin hakemus valtiolle.fi-palvelussa.

 

LISÄÄ AIHEESTA MUUALLA VERKOSSA