Oletko kiinnostunut työskentelemään Evirassa?

Eviran päätoimipaikka on Viikin kampusalueella Helsingissä. Lisäksi Eviralla on seitsemän aluetoimipaikkaa. Lihantarkastushenkilöstöä työskentelee teurastamoissa ympäri Suomen.

Tarvitsemme muun muassa laaja-alaisia eläintautien sekä maa- ja metsätalouden asiantuntijoita, elintarviketurvallisuuden ja -valvonnan osaajia, lihantarkastus- ja teurastamohygienian ammattilaisia.

Katso Eviran esittely  ja tutustu sen toimintaan ja organisaatioon.

Avoimet työpaikat

Eviran avoimet työpaikat löytyvät valtiolle.fi-palvelusta ID-numerolla tai tehtävänimikkeellä. Valtiolle.fi-palvelussa voit myös jättää avoimen hakemuksen Eviraan. Avoimia paikkoja voit seurata palvelun hakuvahdin avulla.

 

Avoimet työpaikat ID-numero Haku päättyy
Laborantti  30-5-2017 3.2.2017 klo 16:15
Laborantti 30-6-2017 3.2.2017 klo 16:15
Ylitarkastaja, lihantarkastus 30-3-2017 3.2.2017 klo 16:15

 

Harjoittelupaikat

Eviran osastot ja yksiköt vastaavat itsenäisesti harjoittelijoiden rekrytoinneista. Evirassa työskentelee vuosittain noin 40-50 yliopisto- ja amk-harjoittelijaa, mukana myös pro gradu-harjoittelijoita.

Yliopistoharjoittelijapaikkatarjoukset tehdään suoraan yliopistoille ja niistä ilmoitetaan yliopistojen omilla foorumeilla. Muut harjoittelupaikkahakemukset voit lähettää suoraan itseäsi kiinnostaviin Eviran osastoihin ja yksiköihin. Osaston- ja yksikönjohtajien yhteystiedot löydät Eviran yhteystiedoista.

Kesätyöpaikat

Evira ei pääsääntöisesti ota kesätyöntekijöitä. Tarvittaessa lyhyisiin määräaikaisiin palvelussuhteisiin kuten kesälomasijaisuuksiin voidaan valita työntekijä myös avoimen hakemuksen perusteella. Jätä avoin hakemus valtiolle.fi-palvelussa.

 

LISÄÄ AIHEESTA MUUALLA VERKOSSA

.