Elintarviketurvallisuustyö esillä ruokamessuilla

24.10.2006

<div>Elintarviketurvallisuusvirasto Evira esittelee toimintaansa ruokamessuilla Helsingin messukeskuksessa 26.-29.10.2006.</div>

Esittelemme osastollamme uuden viraston toimintaa ja elintarviketurvallisuustyötä, joka on koottu toukokuun alusta lähtien yhdeksi viranomaiseksi ”pellolta pöytään” -periaatteella. Eviran toiminnan päämääränä on varmistaa elintarvikkeiden turvallisuus, edistää eläinten terveyttä ja hyvinvointia, huolehtia kasvin- ja eläintuotannon edellytyksistä sekä kasvinterveydestä. Evirassa työskentelee noin 750 henkilöä, joista 500 Helsingissä ja 250 alueellisissa toimipaikoissa. Tervetuloa tutustumaan Eviran osastoon 3a11, joka sijaitsee hallissa 3.

Eviran pääjohtaja Jaana Husu-Kallio haastaa torstaina keittiömestarit ja ruokatoimittajat leikkimieliseen visailuun elintarviketurvallisuudesta. Tietovisa järjestetään Hackman-näytöskeittiössä 26.10. klo 10.30.

Lisätietoa ruokamessuista löytyy Finnexpon internetsivuilta.

Aihealueet: