Elintarviketurvallisuusvirasto Evira muuttaa Viikkiin

15.6.2006

<div>Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran päätoimipaikka on valmistunut Helsingin Viikkiin. Muutto uusiin tiloihin alkaa perjantaina 16. kesäkuuta ja jatkuu kuun loppuun asti. </div>

Uuteen päätoimipaikkaan muuttavat kaikki Eviran Helsingin ja Vantaan toimipisteet. Yhteensä rakennukseen muuttaa noin 500 henkilöä.

Muuton aikana tietoliikenne- ja puhelinyhteyksissä voi olla katkoksia.

Toimipaikka sijaitsee Viikin tiedepuistossa osoitteessa Mustialankatu 3, 00790 Helsinki. Toimistotilojen lisäksi rakennuksessa on korkealuokkaisia laboratoriotiloja. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy.

Eviran alueyksiköt jatkavat toimintaansa vanhoissa osoitteissaan Turussa, Kuopiossa, Oulussa, Seinäjoella, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Kajaanissa, Loimaalla ja Siilinjärvellä.

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviraan yhdistettiin toukokuun alussa Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos EELA, Elintarvikevirasto ja Kasvintuotannon tarkastuskeskus KTTK sekä maa- ja metsätalousministeriön elintarvike- ja terveysosaston toimeenpanotehtävät.

Lisätietoja:

Timo Karlsson, osastonjohtaja, p. 050 58 41 853, timo.karlssonat-merkki.gifevira.fi
Markku Okkonen, laboratorioinsinööri, p. 050 520 66 84, markku.okkonenat-merkki.gifevira.fi
Erkki Virman, kiinteistönhoitaja, p. 050 524 66 11, erkki.virmanat-merkki.gifevira.fi
Marja Laeslehto, viestintäjohtaja, p. 050 386 84 01, marja.laeslehtoat-merkki.gifevira.fi

www.evira.fi

Aihealueet: