Evira on avannut venäjänkielisen verkkosivuston

29.2.2012

<p>Elintarviketurvallisuusvirasto Evira on laajentanut Evira.fi -verkkosivustoansa venäjänkielisellä versiolla. Venäjänkielisten sivujen tämänhetkinen sisältö painottuu eläinten, elintarvikkeiden ja kasvien tuontiin ja vientiin liittyvään tietoon.</p>

Evira haluaa palvella venäjänkielisellä sivustollaan kansalaisia, yrittäjiä ja viranomaisia. Venäjän ja Suomen välillä matkaavat löytävät sivustolta tietoa lemmikkieläinten tuonnista ja viennistä sekä Suomeen tuotavista tuliaisista. Tuliaistuonti sisältää muun muassa eläimistä saatavien elintarvikkeiden, kuten lihan ja liha- sekä maitovalmisteiden tuonnin.

Yrittäjille suunnattu, Venäjältä Suomeen tuotavaa puuta ja puista pakkausmateriaalia koskeva tieto on nyt saatavilla venäjäksi. Lisäksi tietoa löytyy myös kasvien tuonnista.

Evira.fi –sivuston suosituimpia sisältöjä on hygieniaosaamistodistusta eli hygieniapassia koskeva tieto. Perustiedot löytyvät nyt myös venäjäksi.

Venäjänkielistä sivustoa laajennetaan ja kehitetään osana Evira.fi –kokonaisuutta. Tavoitteena on, että Eviran verkkosivusto vastaisi mahdollisimman hyvin kansalaisten, yrittäjien, yhteistyökumppaneiden ja median tiedon tarvetta.

Tutustu venäjänkielisiin Evira.fi -sivuihin osoitteessa http://www.evira.fi/portal/ru/

Lisätietoa:
Eija Tammisalpa, tietoasiantuntija, Evira, p. 050 561 4336, eija.tammisalpa at-merkki.gif : 1Kb evira.fi
Sirpa Lotsari, verkkopäätoimittaja, Evira, p. 050 562 3846, sirpa.lotsari at-merkki.gif : 1Kb evira.fi

Aihealueet: