”Ruoanlaittoa vai lisäaineita?” kysyy pääjohtaja Husu-Kallio uudessa Tänään pöydällä –kolumnissaan

14.3.2011

<br />

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran pääjohtaja Jaana Husu-Kallio aloittaa uuden Tänään pöydällä –kolumnisarjansa lisäaineita koskevalla kirjoituksella ” Ruoanlaittoa vai lisäaineita?”.

Kolumneissaan pääjohtaja Husu-Kallio nostaa keskusteluun, kommentoi ja pohtii asioita ja aiheita läpi Eviran laajan toimialan. Tänään pöydällä –kolumni julkaistaan noin parin viikon välein. Sarjan ensimmäinen kolumni julkaistaan kuluvalla viikolla myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kolumnit julkaistaan Evira.fi-sivustolla: Evira.fi > Evira > Yhteystiedot > Mediapalvelu > Tänään pöydällä -kolumni. Kolumnin voi tilata omaan sähköpostiinsa. Sivuston kautta kolumnin linkkiä voi myös helposti jakaa sekä sähköpostitse että erilaisissa sosiaalisen median palveluissa.

Tämä viesti lähetettiin kaikille Eviran uutistilaajille. Mikäli haluat myös jatkossa saada Tänään pöydällä –kolumnin sähköpostiisi, voit käydä aktivoimassa tilauksen viestin lopussa olevan linkin kautta.

Mikäli kolumnista kiinnostunut henkilö ei vielä ole Eviran minkään aihealueen uutistilaaja, hän voi tilata kolumnin itselleen Eviran sähköisten uutisten tilaussivulla osoitteessa Tilaa sähköpostiisi Eviran uutiset ja lehdistötiedotteet

Lisätietoa:
- pääjohtaja Jaana Husu-Kallio, Evira, puh. 0400 291 910
- kolumnin tilaaminen: verkkopäätoimittaja Sirpa Lotsari, Evira, puh. 050 562 3846

Aihealueet: