Seminaari: Viruskontaminaatiot elintarvikkeissa 12.4.2013

5.4.2013

Millaisia ruokamyrkytyksiä virukset aiheuttavat? Voidaanko elintarviketuotannon virusriskejä vähentää?
Muun muassa näitä kysymyksiä käsitellään perjantaina 12.4.2013 Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran tiloissa pidettävässä seminaarissa, jonka aiheena on viruskontaminaatioiden hallinta elintarviketuotannossa. Seminaari on kaikille avoin.

Seminaari päättää Tekesin rahoittaman yhteisprojektin, jossa Evira, VTT ja Helsingin yliopisto ovat tutkineet elintarvikeketjun virusriskien hallintaa. Projektissa on testattu käytännön menetelmiä virusten tuhoamiseksi elintarviketuotantoprosessista.

Ohjelma


Ilmoittautuminen viimeistään 9.4.2013 

Seminaari pidetään Helsingin Viikissä, Evira-talossa, Mustialankatu 3, klo 9.30–13.45.

Lisätietoja:
tutkija Marjaana Rättö, VTT, p. 020 722 4432
tutkija Leena Maunula, Helsingin yliopisto, p. 040 838 4007
erikoistutkija, jaostopäällikkö Pirkko Tuominen, Evira, p. 0400 211 624

Aihealueet: