Tutkimusseminaari 12.5.2015: Jodi elintarvikkeissa

7.5.2015

Tutkija Taija Kosonen Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran kemian ja toksikologian tutkimusyksiköstä luennoi elintarvikkeissa olevasta jodista. Jodi on ihmiselle välttämätön hivenaine, jonka puute voi aiheuttaa kilpirauhasen toiminnan häiriöitä. Väestötutkimusten perusteella jodin saanti ravinnosta on Suomessa liian vähäistä.

Voit tutustua aiheeseen tiivistelmästä.

Tutkimusseminaari on Helsingin Viikissä, Evira-talossa, Mustialankatu 3, luentosali C111,
ti 12.5.2015, klo 15.00 - 16.00. 

Seminaari on kaikille avoin ja siihen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
tutkija Taija Kosonen, p. 050 453 2521

 

Aihealueet: