Väitöstilaisuus kampylobakteereista suomalaisessa siipikarjanlihan tuotannossa, erityisesti Campylobacter jejuni ja C. coli.

17.8.2011

<p>Kampylobakteerit voivat aiheuttaa ihmisille ruokamyrkytyksiä ja eräänä tartunnan lähteenä pidetään riittämättömästi kypsennettyä siipikarjanlihaa.</p>

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran tuotanto- ja villieläintutkimusyksikön tuotantoeläinjaostossa työskentelevä ELL, erikoistutkija Päivikki Perko-Mäkelä (Helsingin yliopisto, eläinlääketieteellinen tiedekunta, elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto) väittelee tohtoriksi pe 19.8.2011.

Väitöstilaisuus on Seinäjoella, Frami, auditorio 2, Kampusranta 9, klo 12.

Väitöskirja kokonaisuudessaan Campylobacter jejuni and C.coli in Finnish poultry production.
Tiivistelmä suomeksi  (pdf, 13 Kb). 

Lisätietoja:
erikoistutkija Päivikki Perko-Mäkelä, tuotanto- ja villieläintutkimusyksikkö, Seinäjoki,
p. 0400 287 536, paivikki.perko-makela at-merkki.gif : 1Kb evira.fi

Aihealueet: